Referencer

Birgitta har siden marts 2014 assisteret mig/Konica Minolta med oversættelse og tilretning af materiale udviklet af vores moderselskab i Tyskland, såsom pressemeddelelser, produktinformation, microsites m.m.
Jeg oplever Birgitta som en meget servicemindet person, der har stærke kommunikative kompetencer, både på det professionelle og personlige plan. Samtidig er hun meget behagelig at arbejde sammen med – altid i godt humør og med et højt drive. Jeg kan kun give Birgitta mine bedste anbefalinger.

Tina Michelsen
Marketing Coordinator
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s

Jeg bruger Birgitta til forskellige tekst- og korrekturopgaver. Hun har en fantastisk forståelse for sproget og helt styr på grammatikken. Foruden de topprofessionelle løsninger er Birgitta et fantastisk og positivt menneske at arbejde sammen med, og jeg har stor respekt for og tillid til hende.

 

Vibeke Toft
Kommunikationsrådgiver
Partnerskabet.dk

Vi bruger Birgitta som både tekstforfatter og oversætter, og hun leverer et supergodt (og grundigt) resultat hver gang. Hun har en stor sproglig og kommunikativ forståelse og formår at levere gode oversættelser med et knivskarpt budskab – hver gang. Birgitta har bl.a. lavet den engelsk oversættelse til vores hjemmeside www.geiafood.com.
Jeg kan videregive mine bedste anbefalinger for Birgitta som oversætter og tekstforfatter.

Maria Dziadzio-Jensen
Marketing Coordinator
Geia Food A/S

Som medforfatter til COWIs populære skrivevejledning på dansk og engelsk har Birgitta været med at opstille klare retningslinjer for god kommunikation. Det har været meget værdifuldt at have ens rammer for hele virksomheden, så vores ydelsers kvalitet afspejles i vores sprogpolitik. Birgitta har også afholdt vellykkede interne kurser i godt sprogbrug for at sikre forankring på tværs af organisationen. Derudover er hun en herlig, varm kollega, der holder humøret højt.

Louise Olesen Kragh
Language Specialist
COWI A/S

Birgitta er eminent til kreativt og konstruktivt at fange essensen i det budskab, vi gerne vil formidle. Hendes udprægede sans for sprogets finurligheder og hendes høje humør gør, at samarbejdet med hende som tekstforfatter altid er en fornøjelse.

Vibeke Forsting
Section Manager
COWI A/S

Birgitta leverer varen! Hun har skrevet og læst korrektur på det meste af mit undervisningsmateriale på dansk, og oversat det til engelsk. Birgitta har formået at forstå mine mundtlige budskaber, og fået dem ned på papir. Hun har arbejdet med både det rent sproglige, men også forståelsesmæssigt har hun udviklet mine tekster. Hun er effektiv, systematisk og grundig ud i mindste detalje. Birgitta har samtidig en rigtig god pædagogisk feedback-vinkel, hvis du selv ønsker at blive en dygtigere skribent. Uanset hvor dygtig du er, kan hun altid lære dig noget nyt om dit sprog både på dansk og engelsk.

Ricki Nielsen
Personlig brandingspecialist