Ydelser

Tekstforfatning
Skal du bruge en tekst? Så interviewer jeg dig eller de relevante eksperter eller læser baggrundsmateriale og skriver din tekst. Der er ikke meget jeg ikke har prøvet at skrive om – menneskesmugling, osteproduktion og projektledelse blandt andet – og jeg kan formidle svære faglige emneområder på en forståelig måde til målgruppen igennem de rigtige kanaler. Jeg kan skrive artikler, produktbeskrivelser, brochurer, nyhedsbreve og meget mere. Jeg skriver lige godt på dansk og engelsk.

Kommunikationsstrategi
Det kan være en udfordring at beslutte hvad og hvordan du og din organisation skal kommunikere, til hvem, gennem hvilke kanaler og hvor ofte. Jeg hjælper dig med at udarbejde en kommunikationsstrategi, identificere din målgruppe og dine kanaler. Typisk vil vi holde en workshop med de relevante deltagere.

Formidlingstjek
Hvis din tekst ikke bare skal være korrekt skrevet, men også gerne må appellere til dine læsere, tilbyder jeg et formidlingstjek. Ud over selvfølgelig at luge ud i fejl, redigerer jeg din tekst og sørger for, at den er sprogligt varieret, at formuleringerne holder, og at tonen og stilen passer til din målgruppe og medie. Jeg skærer unødvendige ord fra, nyskriver og hæver niveauet i din tekst. Formidlingstjek tilbyder jeg på dansk og engelsk.

Korrekturlæsning
Når du sender en rapport, brochure, hjemmeside, et standardbrev, magasin eller marketingmateriale ud til en bred læserskare, skal det være skrevet sprogligt korrekt. Jeg læser knivskarp korrektur, og du får tekster tilbage, der er renset for slå-, stave-, tegnsætnings- og grammatikfejl, er konsekvensrettet i forhold til fx store og små bogstaver og terminologi. Du kan også få en opsummering af, hvilken type fejl du oftest laver, og hvordan du undgår dem i fremtiden. Sprogtjek tilbyder jeg på dansk og engelsk.

Rådgivning i sociale medier
Bare fordi et medie er populært, er det ikke sikkert din organisation skal være der. Jeg guider dig til hvilke målgrupper I finder hvor og maksimerer dit udbytte af en strategisk tilstedeværelse på de sociale medier. Jeg er særlig stærk i LinkedIn, også på firmaprofiler, men jeg kender de fleste medier og er en varm fortaler for netværkstanken og content marketing, hvor du deler værdifuldt indhold med dine læsere i stedet for at presse markedsføring ned i halsen på dem.

Sprogpolitik
Vil du forbedre din organisations image igennem skarpere og mere korrekt sprog, hjælper jeg med at udarbejde rammerne for, hvordan I bruger og ensretter jeres sprog i tone og stil i breve, mails, marketingmateriale, på jeres hjemmeside osv. Jeg udarbejder gerne en skrivevejledning, der kan bruges til at forankre politikken. Er I en organisation med mange udenlandske medarbejdere, sparrer jeg med jer omkring jeres koncernsprog, og hvordan det påvirker organisationen, hvis I f.eks. ændrer det til engelsk.

Undervisning i godt sprog
Hvis du selv eller din virksomhed trænger til en opfriskning af, hvordan man skriver godt og korrekt, rykker jeg gerne ud med et oplæg på dansk eller engelsk.