Vælg en side

Referencer

Herskind Communication hjælper dig med alt fra intern kommunikation til ekstern kommunikation og forandringskommunikation – med en stærk sproglig vinkel og øje for, hvordan sprog, tekster og kommunikations-kanaler kan bruges til at skabe mening og handling. Jeg er meget optaget af at gøre det komplekse lettilgængeligt og strategier til konkrete handlinger.

Referencer

Herskind Communication hjælper dig med alt fra intern kommunikation til ekstern kommunikation og forandringskommunikation – med en stærk sproglig vinkel og øje for, hvordan sprog, tekster og kommunikationskanaler kan bruges til at skabe mening og handling. Jeg er meget optaget af at gøre det komplekse lettilgængeligt og strategier til konkrete handlinger.

Birgitta was a consultant in Internal Communication in GEA Group under my direct supervision for two years as part of the team developing internal communication for 17,000 employees globally.

Birgitta was communication manager in the change management team that I head, rolling out a CRM – SAP C4C – platform in GEA Group.

Birgitta leverer varen! Hun har skrevet og læst korrektur på det meste af mit undervisningsmateriale på dansk, og oversat det til engelsk. Birgitta har formået at forstå mine mundtlige budskaber, og fået dem ned på papir.

Som medforfatter til COWIs populære skrivevejledning på dansk og engelsk har Birgitta været med at opstille klare retningslinjer for god kommunikation.

Vi har brugt Birgitta som tekstforfatter og oversætter, og hun leverer et supergodt resultat hver gang. Hun har en stor sproglig og kommunikativ forståelse og

As a copywriter, Birgitta has written texts for NorthHouse Partners’ website as well as our mission statement and product sheets for business transformation and training.

Birgitta and I worked together in a European context where she was part of a round table discussing the implications for business of an EU research project on multilingualism.

Birgitta har assisteret Konica Minolta med oversættelse og tilretning af materiale udviklet af vores moderselskab i Tyskland, såsom pressemeddelelser, produktinformation, microsites m.m.

mød mig

2830 Virum

CVR-nr.: 34496927