Vælg en side

Ydelser

Herskind Communication hjælper dig med alt fra intern kommunikation til ekstern kommunikation og forandringskommunikation – med en stærk sproglig vinkel og øje for, hvordan sprog, tekster og kommunikations-kanaler kan bruges til at skabe mening og handling. Jeg er meget optaget af at gøre det komplekse lettilgængeligt og strategier til konkrete handlinger.

Ydelser

Herskind Communication hjælper dig med alt fra intern kommunikation til ekstern kommunikation og forandringskommunikation – med en stærk sproglig vinkel og øje for, hvordan sprog, tekster og kommunikations-kanaler kan bruges til at skabe mening og handling. Jeg er meget optaget af at gøre det komplekse lettilgængeligt og strategier til konkrete handlinger.

Forandringskommunikation

Det er en kendt statistik, at over 70 procent af projekter fejler. Det er min overbevisning, at man med stærk forandringskommunikation kan få succes med sit projekt. Jeg tager udgangspunkt i målgruppen, vurderer situationen, lægger en kommunikationsplan – og producerer de materialer, der er brug for. Alt sammen i tæt samarbejde med projektlederen og i overensstemmelse med organisationens kultur. Min erfaring stammer fra udrulning af CRM, ERP, rejseafregnings- og dokumenthåndteringssystemer, samt en stor kulturændring i forhold til kvalitetsledelse.

Tekstredigering & Korrektur

Når du sender en rapport, brochure, hjemmeside, et standardbrev, magasin eller marketingmateriale ud til en bred læserskare, skal det være skrevet sprogligt korrekt. Jeg læser knivskarp korrektur, og du får tekster tilbage, der er renset for slå-, stave-, tegnsætnings- og grammatikfejl, er konsekvensrettet i forhold til fx store og små bogstaver og terminologi. Du kan også få en opsummering af, hvilken type fejl du oftest laver, og hvordan du undgår dem i fremtiden.

Hvis du vil have det endnu skarpere, tilbyder jeg tekstredigering. Ud over selvfølgelig at luge ud i fejl, redigerer jeg din tekst og sørger for, at den er sprogligt varieret, at formuleringerne holder, og at tonen og stilen passer til din målgruppe og medie. Jeg skærer unødvendige ord fra, nyskriver og hæver niveauet i din tekst.

Tekstredigering og korrektur tilbyder jeg på dansk og engelsk.

Sproglig rådgivning

Vil du forbedre din organisations image igennem skarpere og mere korrekt sprog, hjælper jeg med at udarbejde rammerne for, hvordan I bruger og ensretter jeres sprog i tone og stil i breve, mails, marketingmateriale, på jeres hjemmeside osv. Jeg udarbejder gerne en skrivevejledning, der kan bruges til at forankre politikken. Er I en organisation med mange udenlandske medarbejdere, sparrer jeg med jer omkring jeres koncernsprog, og hvordan det påvirker organisationen, hvis I f.eks. ændrer det til engelsk.

Hvis du selv eller din virksomhed trænger til en opfriskning af, hvordan man skriver godt og korrekt, rykker jeg gerne ud med et oplæg på dansk eller engelsk.

Tekstforfatning

Skal du bruge en tekst? Så interviewer jeg dig eller de relevante eksperter eller læser baggrundsmateriale og skriver din tekst. Der er ikke meget jeg ikke har prøvet at skrive om – menneskesmugling, osteproduktion og vindmøller blandt andet – og jeg kan formidle svære faglige emneområder på en forståelig måde til målgruppen igennem de rigtige kanaler. Jeg kan skrive artikler, produktbeskrivelser, brochurer, nyhedsbreve, mails og meget mere. Jeg skriver lige godt på dansk og engelsk.

Kommunikationsstrategi

Det kan være en udfordring at beslutte hvad og hvordan du og din organisation skal kommunikere, til hvem, gennem hvilke kanaler og hvor ofte. Jeg hjælper dig med at udarbejde en kommunikationsstrategi, identificere din målgruppe og dine kanaler. Typisk vil vi holde en workshop med de relevante deltagere.

Oversættelse til og fra dansk og engelsk

Skal du have oversat en tekst, kan jeg hjælpe inden for de fleste områder. Jeg er ikke statsautoriseret translatør, så et stempel får du ikke hos mig. Til gengæld er jeg ekspert i at ramme den rigtige tone og stil, blandt andet fordi jeg har boet i engelsktalende lande i ti år og taler og skriver (britisk) engelsk som en indfødt.
mød mig

2830 Virum

CVR-nr.: 34496927