Select Page

Herskind

Communication

Clear communication that creates results

Referencer

 

Som kommunikationskonsulent i Herskind Communication har jeg arbejdet for store, mellemstore og små virksomheder på næsten alle typer kommunikationsprojekter og –opgaver. Her er hvad nogle af mine kunder siger om mig:

“Birgitta is enthusiastic, engages others and shares knowledge, interacting and creating relations in a large, complex and international organization. I highly recommend Birgitta for internal and change communication.”

Christian Larsen, Director of Internal Communication & Corporate Events @ GEA Group

“Vi har brugt Birgitta som tekstforfatter og oversætter, og hun leverer et supergodt resultat hver gang. Hun har en stor sproglig og kommunikativ forståelse og leverer et knivskarpt budskab. Jeg kan videregive mine bedste anbefalinger for Birgitta som oversætter og tekstforfatter.”

Maria Dziadzio-Jensen, Packaging Design Manager & Marketing Coordinator @ Inwido A/S

“Som medforfatter til COWIs populære skrivevejledning på dansk og engelsk har Birgitta været med at opstille klare retningslinjer for god kommunikation. Det har været meget værdifuldt at have ens rammer for hele virksomheden, så vores ydelsers kvalitet afspejles i vores sprogpolitik. Birgitta har også afholdt vellykkede interne kurser i godt sprogbrug for at sikre forankring på tværs af organisationen. Derudover er hun en herlig, varm kollega, der holder humøret højt.”

Louise Gyldstorff Kragh, Language Specialist @ COWI A/S

“Birgitta har assisteret Konica Minolta med oversættelse og tilretning af materiale udviklet af vores moderselskab i Tyskland, såsom pressemeddelelser, produktinformation, microsites m.m. Birgitta er en meget servicemindet person, der har stærke kommunikative kompetencer, både på det professionelle og personlige plan. Samtidig er hun meget behagelig at arbejde sammen med – altid i godt humør og med et højt drive. Jeg kan kun give Birgitta mine bedste anbefalinger.”

Tina Michelsen, Marketing Coordinator @ Konica Minolta business solutions Denmark A/S

Klar kommunikation skaber resultater

 

Hvis din kommunikation er skarp, passer til målgruppen og sproget er fejlfrit, skaber du troværdighed. Klar, præcis og korrekt kommunikation viser, at du har sans for kvalitet helt ned i detaljen.

Når dine kunder og interessenter let kan forstå hvad du siger, sparer du tid og penge, fordi du ikke skal forklare dine budskaber igen og igen – du får læserne til at handle, og det skaber resultater.

Om Birgitta Herskind

Bag Herskind Communication står Birgitta Herskind. Jeg har to BA’er i engelsk og en cand.mag. i sprogpsykologi, og går intenst op i at formidle komplekst indhold på en tilgængelig måde og skabe forandringer med kommunikation og tekster der giver mening.

Og så er jeg en sprognørd, der kan more mig hjerteligt over forskellen på ”facilitators’ kid” vs. ”facilitators’ kit” og få svedige håndflader når jeg ser skilte såsom ”fødelsdag’s fest” ude i det danske land. Mennesker og deres reaktioner fascinerer mig, så jeg undersøger altid hvem min målgruppe er og hvordan jeg bedst når dem med relevant kommunikation.

mød mig

2830 Virum

CVR-nr.: 34496927